Byvädersterrassen utvecklas av Princip Projektutveckling. I Princip Projektutveckling samarbetar SCIL iProjekt och KUB arkitekter. Vi nyttjar varandras expertis och erbjuder stark projektledning och gedigen arkitektkompetens i en flexibel och snabb organisation. Princip står för förenade krafter och stark nybyggaranda.

SCIL IPROJEKT

Scil iProjekt är ett projektutvecklingsbolag med verksamhet i Göteborg med omnejd som bildades 2013. Bolaget har lång och gedigen erfarenhet av att utveckla bostäder och genomsyras av ett stort personligt engagemang.

Vi jobbar passionerat med helheten, från idé och markförvärv till färdigställda och inflyttningsklara bostäder. Genom att tillföra kompetens, värde och inlevelse karaktäriseras våra projekt av kvalitet och strävan att alltid uppfylla våra kunders förväntningar. 

Vår styrka är att se möjligheter och att utveckla kreativa lösningar, både tekniskt och ekonomiskt. 

KUB ARKITEKTER

KUB arkitekter är ett Göteborgsbaserat arkitektkontor med stor bredd i sina uppdrag med bostadsplanering som specialområde. Ofta drivs projekten genom hela planerings- och byggprocessen fram till färdig byggnad och inredning.

Kontorets projekt har väckt stor uppmärksamhet och har publicerats i svenska och internationella arkitekturtidskrifter. Sedan starten 2001 har KUB arkitekter belönats med ett antal priser: Kasper Sahlinpriset för bästa byggnad, Svenska och Europeiska Stålbyggnadspriset, Helge Zimdahlpriset och Per & Alma Olssons fond för god byggnadskonst.

Många av bostadsprojekten har publicerats och uppmärksammats för sina fina bostadskvaliteter och genomarbetade planlösningar. 2005 erhöll KUB Sveriges Arkitekters Bostadspris.